Ju njoftojmë se nuk ka asnjë edicion të Upshift Albania me aplikime të hapura në këtë moment.
Ju ftojmë të na ndiqni në faqet zyrtare të ICTSlab për të mësuar për projekte të tjera si dhe edicionet e ardhshme të Upshift.

Mirëpresim dhe mbështesim çdo aplikim tuajin.
Shihemi në eventet tona të ardhshme e deri atëherë “Jep impaktin tënd social në komunitet!